2013 Κύπελλο Βορείου Αιγαίου
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης
Αρχική Αποτελέσματα Έγγραφα Αγώνα Κατάλογος Συμμετοχών Δελτία Τύπου Gallery Επικοινωνία

Δελτίο Τύπου 6 - 28/8/2013

ΠΑΡΤΥ 470άρηδων!!

Για τη Χαλκιδική πέρα βρέχει, αφού στη Θεσσαλονίκη ξέσπασε μπουρίνι, αλλά την ίδια ώρα οι ιστιοπλόοι στον Τορωναίο Κόλπο απολαμβάνουν μέτριους έως καλούς ανέμους, σ' ένα γεμάτο από τεχνικές διαδρομές πρόγραμμα αγώνων.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας και παράλληλα το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου, έχει δώσει τη δυνατότητα σε 300 και πλέον ιστιοπλόους να φτάσουν στο έπακρο των ιστιοπλοϊκών τους δεινοτήτων.

Η προτελευταία ημέρα των αγώνων, που βρίσκονται σε εξέλιξη ανοικτά του Πόρτο Καρράς, λιμάνι σήμα κατατεθέν της διοργάνωσης, ήταν μέρα των ιστιοπλόων των 470, που είτε ως βετεράνοι τώρα, είτε ως ενεργοί ιστιοπλόοι της ολυμπιακής μας κλάσης, έβαλαν τη σφραγίδα τους στην κατηγορία των σκαφών ORCi.

ELLINIXX, ARISTOFANI R, ACES έχοντας για πρώτα "βιολιά" τους Λεονταρίδη, Καμπουρίδη, Μάντη, Καγιαλή και Ταγαρόπουλο, που έχουν ίσες πιθανότητες για την πρωτιά, ενώ αύριο με την αυλαία αναμένετε να "πετάξουν" έξω τη χειρότερη κούρσα τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μεγάλος συναγωνισμός και στα IRC με το Γιώργο Αυγερινό και το ΑΝΑΤΕΛΟΥΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ να φθάνει στη 2η νίκη του και μαζί με το ΑΠΗΔΑΛΟΣ και το JINETERA να δημιουργούν τριάδα πρωταγωνιστών.

Αύριο πέφτει η αυλαία των αγώνων με κούρσες όρτσα – πρίμα για τους στόλους των ORCi και IRC και παράκτιο αγώνα για το στόλο των ORC Club.