2015 Κύπελλο Βορείου Αιγαίου
Αρχική Αποτελέσματα Έγγραφα Αγώνα Κατάλογος Συμμετοχών Δελτία Τύπου Gallery Επικοινωνία

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 - 2η ημέρα

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες αγωνιστικές ημέρες του «Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2015» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, στο Porto Carras στην Χαλκιδική, όπου είναι η έδρα των αγώνων καθώς τα συμμετέχοντα σκάφη ελλιμενίστηκαν στην μαρίνα του.

Συνολικά μετέχουν 24 σκάφη από την Ελλάδα και το εξωτερικό με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες για ιστιοπλοϊα, ειδικά την Κυριακή όπου ο άνεμος ευνόησε τα πληρώματα και τα σκάφη.

Μετά από τρεις ιστιοδρομίες, στην κατηγορία IRC προηγείται το σκάφος JINETERA με κυβερνήτη τον Θάνο Ανδρόνικο που έχει νικήσει και στις τρεις κούρσες. Ακολουθούν το OXYGONON του Ακη Τσαλίκη και το ANATELOUSSA AFRODITI με κυβερνήτη τον Γιώργο Αυγερινό.

Στην κατηγορία ORC Performance πρώτο είναι ως τώρα το ELLINIXX με κυβερνήτη τον Στέργιο Λεονταρίδη το οποίο έχει νικήσει και στις τρεις ιστιοδρομίες. Μετά έρχονται το ARISTOTELIS με κυβερνήτη τον Γιώργο Κώστα και το ANATELOUSSA AFRODITI με κυβερνήτη τον Γιώργο Αυγερινό.

Τέλος, στην κατηγορία ΟRC Sport καλύτερη εμφάνιση από το KOURSAROS με κυβερνήτη τον Γιάννη Λαμπριανίδη, το οποίο επικράτησε και στις τρεις κούρσες. Στη συνέχεια βρίσκονται το EQUINOX με κυβερνήτη τον Γιώργο Ματσικίδη στη δεύτερη θέση και το DE MAR A MAR του Νότη Μπατσή στην τρίτη!

Η απονομή επάθλων των ιστιοδρομιών της δεύτερης ημέρας έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο beach-bar ΠΛΑΖ, στην παραλία Κόχη!

Οι αγώνες θα διαρκέσουν ως την Πέμπτη 13 Αυγούστου και οι ιστιοδρομίες περιλαμβάνουν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο κόλπο.