2014 Κύπελλο Βορείου Αιγαίου
Αρχική Αποτελέσματα Έγγραφα Αγώνα Κατάλογος Συμμετοχών Δελτία Τύπου Gallery Επικοινωνία

23/7/2014

MiiPharos: Παγκόσμια πρεμιέρα της τεχνολογίας ibeacon σε αθλητική διοργάνωση

O Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2014 ο οποίος θα διεξαχθεί από 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2014 στον Τορωναίο κόλπο και στο Βόρειο Αιγαίο.

Το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2014, θα αποτελέσει, σε παγκόσμιο επίπεδο, την πρώτη αθλητική διοργάνωση, η οποία θα πραγματωθεί με την εφαρμογή της τεχνολογίας ibeacon της MiiPharos με σκοπό την παροχή τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους επισκέπτες–θεατές, μιας διαρκούς σειράς ενημερώσεων αναφορικά με τη ροή του αγώνα, με φωτογραφίες, αποτελέσματα διαδρομών, στοιχεία καιρού και πλήρη αγωνιστικά στοιχεία.

Η τεχνολογία ibeacon αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογία σε θέματα proximity marketing και ενημέρωσης ενώ παράλληλα η παγκόσμια αγορά στρέφει τα βλέμματα πάνω της, καθώς η αξιοποίηση της σε events και αθλητικές διοργανώσεις προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Τυπικό παράδειγμα αποτελεί η υιοθέτηση της συγκεκριμένης τεχνολογίας τόσο από την Αμερικάνικη Ομοσπονδία του Baseball, όσο και του Football.

Το MiiPharos είναι προϊόν τεχνολογίας Apple-ibeacon το οποίο μέσω του Bluetooth 4 (Low Energy) δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει το σχετικό app (διατίθεται δωρεάν από το Appstore), να επικοινωνούν διαδραστικά και να λαμβάνουν τις προσφορές ή ενημερωτικό υλικό των εμπορικών επιχειρήσεων, με ένα απόλυτα οικολογικό αλλά συνάμα και οικονομικό τρόπο, καθώς πλέον δε θα χρειάζεται η εκτύπωση εντύπων και φυλλαδίων και η αποστολή στους πελάτες της.

Οι εταιρίες αλλά και οι διοργανώσεις που εντάσσονται στη λογική του push marketing που αντιπροσωπεύει το MiiPharos, έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν απόλυτα προσωποποιημένα (με βάση το φύλλο, την ηλικία, την εθνικότητα και ακόμη πάνω από 70 επιπλέον χαρακτηριστικά) στοχευμένα με τους πελάτες-επισκέπτες τους μέσω εικόνας, ήχου ή βίντεο, ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότητα των προωθητικών τους ενεργειών (ROI) και τη πιστότητα του πελάτη προς το προιόν (loyalty).

Παράλληλα, το MiiPharos είναι το μοναδικό πιστοποιημένο προϊόν Made For iPhone από την Apple Inc. σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ πολύ σύντομα θα επικοινωνεί και με συσκευές Android.

«Κατεβάστε» λοιπόν την εφαρμογή, ανοίξτε το low energy Bluetooth σας και ζήστε την εμπειρία proximity marketing που προσφέρει το MiiPharos ή αλλιώς #the future of promotion now!

Το προϊόν MiiPharos είναι διαθέσιμο από τη σελίδα της εταιρείας www.miipharos.com.

Διαρκή ενημέρωση για τους αγώνες θα μπορείτε να παρακολουθείτε από τις mobile συσκευές σας στο www.ncth.miipharos.com.